NYHETER
Vi skal utarbeide bygulvskart for Storo/Nydalen! torsdag 28.05.2020
Camille
Områdeutvikling
Det er et stort utviklingspotensial i Nydalen/Storo. Som følge av dette har de største grunneierne fra området samlet seg om et felles mål; bedre områdeutvikling ved å se Nydalen og Storo i sammenheng. Første tiltak skjer nå. 

Oslo Metropolitan Arena (OMA) og OMAs grunneier forum har derfor valgt Hille Melbye til å gjennomføre en bygulvsundersøkelse av Nydalen og Storo.

– Formålet med undersøkelsen er å se på hvordan vi kan få til en bedre områdeutvikling ved å knytte Nydalen og Storo bedre sammen, samt skape en tydeligere og mer kvalitativ grønnstruktur og bygulv. Alle de største grunneierne står bak, sier Øystein Thorup som er leder av grunneierforumet.

Vi ser frem til å jobbe videre med dette spennende oppdraget!

Les mer på Oslo Metropolitan Area sine sider:
https://www.oslometropolitanarea.no/grunneierne-i-nydalen-storo-bestiller-bygulvsundersokelse/Omtale i Arkitektur N tirsdag 12.05.2020
CAMILLE
Youngstorget 3
Youngstorget 3 er omtalt i nyeste utgave av Arkitektur N, med tema Sosial Bærekraft. Vi takker ArkitekturN for den fine kritikken!  

Ambisjonen er at Youngstorget 3 skal stå i over 100 år. Bygget er utført i materialer av høy kvalitet og tilrettelegger for ulike typer bruk og ulike leietakere. I dag er det møteplassen YOUNGS og den utadvendte designbedriften Netlife som boltrer seg i interiørene, og om noen år kan det være noen helt andre.  

Prinsippet for bærekraften er at en høy bruksverdi skal gi bygget lang levetid. I et lengre tidsperspektiv gir dette et vesentlig redusert forbruk av bygningsmaterialer og reduserte klimautslipp, samtidig som at byen og dens befolkning får et variert og godt tilbud av funksjoner og tjenester.   

Foto av @nielsnygaard
Asset 2
hille melbye arkitekter as
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Org.nr: 929 655 478 MVA
T. +47 23327200 / F. +47 23327299